Ontdek werelds eerste Groeimindset Training speciaal ontworpen voor jongeren van 9 tot 18 jaar. Met als doel het stimuleren van de mentale ontwikkeling van het kind en het leren om negatieve gedachten om te zetten en positieve zelfspraak vol enthousiasme te omarmen, voor een levenslang succes.

GEEF DE COGNITIEVE ONTWIKKELING VAN JE KIND EEN BOOST! ONTVANG LEVENSLANGE TOEGANG TOT MINDSET COACHING VIA PRAKTISCHE EN BEKNOPTE VIDEO- EN PODCAST SESSIES, ONDERSTEUND MET LEUKE EN EFFECTIEVE DOWNLOADBARE OPDRACHTEN.

Transformeer je kind's mindset met Cosmo Kids College

Direct naar de Groeimindset Training

Als ouder heb je natuurlijk grote ambities voor de groei van je kinderen. Maar hier rijst een complexe vraag: Hoe kun je een blijvende impact creëren en hen voorzien van de essentiële vaardigheden en onwrikbare veerkracht die nodig zijn om de steeds veranderende wereld te overwinnen? Hoe kun je hen helpen bij zelfontdekking, het verkennen van interesses, het ontdekken van hun sterke eigenschappen en het onthullen van hun potentieel?


Is dit herkenbaar?

"Ik hoor mijn kind regelmatig zeggen:" "Ik heb het gevoel dat ik gewoon niet goed ben in bepaalde dingen.'"


"Ik maak me zorgen over het gebrek aan motivatie bij mijn kind. Zij/hij/hun heeft moeite om de drive en het vertrouwen te vinden om haar/zijn/hun doelen na te streven, waardoor hij/zij/hun gedemotiveerd raakt en onzeker wordt over haar/zijn/hun potentieel."


"Ik heb gemerkt dat mijn kind moeite heeft om plezier te vinden in de taken die hij/zij/hun moet doen, wat het voor haar/hem/hun uitdagend maakt om gemotiveerd en betrokken te blijven."


"Mijn kind mist vertrouwen in haar/zijn/hun vaardigheden en blijft vaak stil en terughoudend in de klas, zonder actief deel te nemen."


"Ik maak me zorgen omdat mijn kind geen groeimentaliteit heeft. Zij/hij/hun heeft moeite om uitdagingen te omarmen en te geloven in haar/zijn/hun vermogen om te leren en te groeien."


De voordelen van de Groeimindset Training

Ontdek praktische strategieën en effectieve hulpmiddelen die je kind in staat stellen om hun volledige potentieel te benutten en een groeimindset te ontwikkelen.


Verken motiverende technieken en doelstellingsstrategieën die de motivatie en gedrevenheid van je kind stimuleren.


Krijg toegang tot effectieve hulpmiddelen die helpen bij het identificeren en cultiveren van de unieke talenten en passies van je kind, en die hun enthousiasme en zelfontdekking inspireren.

Resultaten worden behaald door ACTIE te ondernemen...

Wetenschappers, psychologen en onderwijsexperts hebben uitgebreid onderzoek gedaan om de specifieke uitdagingen te begrijpen die de persoonlijke ontwikkeling van kinderen beïnvloeden. Een cruciaal element hiervan ligt in het hebben van een positief zelfbeeld en het cultiveren van zelfvertrouwen. Momenten van onzekerheid en twijfel zijn normaal, vooral tijdens de puberteit wanneer ze hun identiteit verkennen. Daarnaast spelen sociale druk, zowel online als offline, en invloeden van leeftijdsgenoten ook een rol. De drang om erbij te horen kan leiden tot keuzes die niet overeenkomen met hun waarden en interesses. Deze diverse uitdagingen kunnen het zelfvertrouwen beïnvloeden en hun vermogen om te leren, weerbaar en veerkrachtig te zijn, belemmeren. Bij Cosmo Kids College begrijpen we het belang van het proactief versterken van het mentale welzijn om deze uitdagingen te overwinnen. Onze Groeimindset Training voorziet kinderen van de vaardigheden die ze nodig hebben om zelftwijfel te overwinnen, uitdagingen aan te gaan en veerkracht te cultiveren.

Onze Focus

Cultiveren van een Groeimentaliteit: Een mentaliteit stimuleren die uitdagingen omarmt, veerkracht kweekt, en voortdurend leren aanwakkert.


Benutten van Karaktersterktes: Het leren gebruiken van de unieke sterke persoonlijke eigenschappen om elke situatie aan te pakken en het volledige potentieel te ontsluiten.


Opbouwen van Veerkracht: Tools leren te gebruiken om terug te veren, te kunnen aan passen, en een positieve kijk te behouden.


Overwinnen van Uitdagingen: Praktische tips en technieken voor effectief probleemoplossen en stressmanagement.


Omarmen van Realistisch Optimisme: Kweken van een mentaliteit die positiviteit combineert met een realistisch begrip van de wereld.


Ontdekken van Talenten: Het aanmoedigen van zelfreflectie- en verkenning om passies en sterke punten te ontdekken, waardoor een gevoel van doelgerichtheid ontstaat en het zelfvertrouwen groeit.


Meer over de Groeimindset Training

Wat ouders over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Als je meer wilt leren over motivatie, mindset en zelfstandigheid bij jongeren, ook in relatie tot school en huiswerk, is het zeker een interessante training om te volgen.
Ik vond de training interessant en heb er zelf ook veel van geleerd. Wat me verbaasde, is de aanzienlijke hoeveelheid informatie die het bevat. Vooral de tips over hoe om te gaan met demotivatie vond ik erg boeiend. Als je wilt dat je kind meer leert over motivatie, mindset en zelfstandigheid, ook met betrekking tot school en huiswerk, is dit zeker een interessant programma om te volgen. Je krijgt veel informatie vanuit verschillende perspectieven.


Kali
Ms. Nameless
Add Your Stars
Boeiend, praktisch en zeer waardevol.
Boeiend, praktisch en zeer waardevol. Een geweldige toevoeging aan de ontwikkeling van mijn kinderen. Ik wou dat zoiets mij als kind was aangeboden.


P. Nelson

Ms. Nameless
Add Your Stars
Kali
Ik vond de training interessant en heb er zelf ook veel van geleerd. Wat me verbaasde, is de aanzienlijke hoeveelheid informatie die het bevat. Vooral de tips over hoe om te gaan met demotivatie vond ik erg boeiend. Als je wilt dat je kind meer leert over motivatie, mindset en zelfstandigheid, ook met betrekking tot school en huiswerk, is dit zeker een interessant programma om te volgen. Je krijgt veel informatie vanuit verschillende perspectieven.
Leah

Ik vond het een zeer uitgebreide en praktische training met veel tips om toe te passen en tools om actie te ondernemen, daarom zou ik het zeker aanbevelen!
ChatGP
COGNITIEVE SKILLS

+

SOCIALE & EMOTIONELE SKILLS

INTELLIGENTiË

"We zijn geboren om buiten de gebaande paden te denken en verandering teweeg te brengen, dat is onze superkracht."
Natasha Mayne- Vogue Advocaat


"Logica brengt je van A naar B. Maar verbeelding brengt je overal."
Dr. Albert Einstein

Wereldwijd Beschikbaar