Groeimindsettraining om het volledige potentieel van je kind te ontsluiten en zelfvertrouwen te cultiveren.

Voor 9- tot 18-jarigen houdt dit in dat ze leren uitdagingen te omarmen, uitblinken in taken die ze ooit ontmoedigend vonden, en een opmerkelijke vooruitgang ervaren in zelfbewustzijn.

Groeimindsettraining om het volledige potentieel van je kind te ontsluiten en zelfvertrouwen te cultiveren.

Voor 9- tot 18-jarigen houdt dit in dat ze leren uitdagingen te omarmen, uitblinken in taken die ze ooit ontmoedigend vonden, en een opmerkelijke vooruitgang ervaren in zelfbewustzijn.

Het team bestaat uit M. Kuijper, een ouder, communicatiespecialist en groemindset coach en Drs. N. Gorré, een ouder, cultureel antropoloog/onderzoeker-docent aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ontdek hier de Engelstalige introductiecolleges (vanaf 1 juni 2024 ook beschikbaar in het Nederlands).

" Voorheen uitte mijn kind vaak frustratie en gaf ze toe dat ze dacht dat ze niet uitblonk in bepaalde gebieden. Maar na het voltooien van de online groeimentaliteitstraining kan ze negatieve gedachten anders bekijken en positieve zelfspraak omarmen voor persoonlijke groei en ontwikkeling."

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat zelfvertrouwen en sociale-emotionele vaardigheden kunnen worden gestimuleerd en ontwikkeld, wat tot een groter gevoel van geluk leidt.

Het aanleren van een groeimentaliteit leidt tot passie, toewijding en volharding. Deze eigenschappen zijn van cruciaal belang wanneer kinderen hun intelligentie en talenten ontwikkelen.
Carol Dweck - Stanford Professor in de psychologie
Een groeimentaliteit bevordert doorzettingsvermogen. Kinderen leren over de voordelen van het maken van 'fouten' en hoe ze moeten reageren op tegenslagen, wat zowel de motivatie als de kwaliteit van het leren verbetert.
Blackwell, Trzesniewski, & Dweck
De Wereldbank ondersteunt de ontwikkeling van een groeimentaliteit op scholen. Zoals vermeld in het rapport van de Wereldbank, wordt het aanbieden van groeimentaliteitstraining beschouwd als "een kosteneffectieve, hoogimpact interventie. Het belooft niet alleen duurzame en ingrijpende resultaten op schoolniveau, maar heeft ook potentieel wanneer studenten de arbeidsmarkt betreden.
Forbes, Charles Towers-Clark
€ 135,-
€ 69,-

Krijg nu Onbeperkte Levenslange Toegang tot Inspirerende Groeimentaliteits-training om het Volledige Potentieel en Zelfvertrouwen van je Kind te Ontsluiten!

Bereid je voor op snelle en tastbare groei in de mindset van je kind! Dit is een revolutionaire reis die een leven lang meegaat, en dat allemaal voor een fractie van de kosten van bijlessen, sport, hobby's, gaming of entertainment-abonnementen.

Met onze 100% tevredenheidsgarantie kun je het 30 dagen lang risicovrij proberen!


Wat kan je van de training verwachten? 

Boeiende Video -  en  Podcast Colleges

✅ Angst de Baas leren zijn

✅ De Optimist

✅ Manifesteer Jouw Dromen

✅ Ontdek Jouw Superkrachten!

✅ Het stellen en behalen van Jouw Doelen

➕ En meer

Inspirerende downloadbare opdrachten 

✅ Goede dingen dagboek

✅ Zelf Erkenning en Beloningen

✅ Motivatie Tools

✅ Focus Stimuleren

✅ Tools voor Positieve Zelfspraak en Positief Denken ➕ En meer

Life Changing

Bonus Materiaal

✅ Meditatie Training

✅ Leren hoe te Leren

✅ Flexibel leren omgaan met veranderingen en tegenslagen✅ Levenstips van experts en inspirerende personen✅ Concentratie Training

➕ En meer

Ondersteunend Materiaal voor Ouders

✅ Opvoeden met Zelfvertrouwen

✅ De Kracht van Woorden 

➕En meer


Onze 3-Stappen Strategie

We hebben de krachten van sociale psychologie, klinische psychologie, positieve psychologie en eersteklas communicatietraining samengebracht om een innovatieve weg vooruit te creëren. Onze drie-stappen-strategie voedt positiviteit, waardoor kinderen worden uitgerust met onwrikbaar zelfvertrouwen.

STAP 1

EMOTIONELE INTELLIGENTIË


Ontdekken van Innerlijke Sterktes en Talenten:


In deze fundamentele stap begeleiden we je kind op een reis van zelfontdekking, waarbij we ze helpen hun unieke sterke punten en talenten te ontdekken. Door emotionele intelligentie te ontwikkelen, leggen we de basis voor een reis van persoonlijke groei.


STAP 2

POWER


Krachtig met een Individuele Mentaliteit:

Stap twee cultiveert de doelgerichte mindset van je kind, waarbij we stimuleren om intenties te stellen en gerichte actie te ondernemen. We bevorderen een oplossingsgerichte aanpak en helpen hen uitdagingen te overwinnen en hun aangeboren kracht te omarmen voor zelfverzekerde vooruitgang.


STAP 3

COSMO


Harmonieuze Transformatie:


In de laatste stap ondergaat je kind een transformatie, waarbij ze zelfvertrouwen krijgen om dagelijkse uitdagingen met veerkracht en aanpassingsvermogen aan te pakken. Ze zullen situaties met n zelfverzekerdheid doorstaan, en leren het leven in harmonie te vertrouwen. 


"Mijn kind heeft weinig vertrouwen in zijn/haar vaardigheden, blijft vaak stil en onthoudt zich van actieve deelname in de klas."


Wat ouders zeggen over de training

Na het bijwonen van het videocollege 'Angst de Baas Leren zijn' onderging mijn negenjarige een opmerkelijke transformatie. Ze benaderde me en gaf aan hoe ontspannen en kalm ze zich voelde na het oefenen van de opdrachten. De diepgaande positieve invloed van de colleges op haar ontwikkeling en communicatie is onmiskenbaar.
Suzan A.

Ik richtte me aanvankelijk op het cognitieve succes van mijn tienjarige, maar de online Groeimindset Training deed me inzien hoe belangrijk een bredere sociale en emotionele groei is. Haar vooruitgang in zelfbewustzijn en moed bij het aangaan van uitdagingen is opmerkelijk.

Ashley


De Voordelen

1. Optimaal leren met minimale inspanning

Onze trainingen zijn handig opgedeeld in hapklare porties van 5 tot 8 minuten, wat perfect aansluit bij de voorkeur van jongeren voor korte video's of podcasts als een snelle en gemakkelijke manier om informatie te consumeren. De sessies zitten boordevol handige tools, voorbeelden en tips, en worden ondersteund met praktische opdrachten. Bovendien bieden ze de flexibiliteit om op elk moment te kiezen en te schakelen tussen boeiende podcast- of videocolleges.


2. Eenvoudig, Flexibel en Gestructureerd leren

Krijg toegang tot wekelijkse videocolleges en podcasts om een gestructureerde leerreis van 20 weken te creëren. Zorgvuldig samengesteld om de educatieve en persoonlijke groei van je kind een boost te geven.


3. Levenslange toegang

Met levenslange toegang kan de training zo vaak worden herhaald als gewenst.


4. Ontwikkeling van Vaardigheden voor het Leven

Onze training inspireert kinderen om kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden, creativiteit en veerkracht te ontwikkelen. Dit leidt tot bloeiend succes op school, in relaties en persoonlijke vervulling.

Wat deelnemers zeggen

Toen ik met de training begon, was ik sceptisch. Ik had niet het gevoel dat ik weer iets nieuws moest leren. Gelukkig voelt de training niet als een verplichting. Het heeft mijn perspectief veranderd over hoe ik bepaalde dingen benader. Ik heb nog niet alle colleges afgerond, maar ben nu al erg tevreden.
Jade

Ervaar de positieve invloed op het welzijn en de communicatie van je kind.

Veel gestelde vragen

Voor wie is de training geschikt?

Onze speciaal samengestelde colleges zijn perfect geschikt voor jongeren tussen 9 en 18 jaar oud. Maar volwassenen kunnen ook zeker meedoen en waardevolle inzichten opdoen! Deze boeiende training zijn zorgvuldig ontworpen zodat jonge deelnemers actief kunnen meedoen zonder te hoeven vertrouwen op de hulp van een ouder of verzorger, om te verkennen, ontdekken en onafhankelijk te leren!Hoe kan ik betalen?


Ga naar onze afrekenpagina. Hier kun je je betaling doen. Wij accepteren betalingen via iDeal, PayPal of Creditcard voor jouw gemak.
Hoe snel kan mijn kind beginnen?

Zodra we de betaling hebben ontvangen, ontvang je inloggegevens, waarmee je kind direct kan beginnen.

Hoe verloopt het annuleringsproces?

Je hebt een proefperiode van 30 dagen om de training uit te proberen. Als het niet aan je behoeften voldoet, annuleer eenvoudig door ons een e-mail te sturen, en je ontvangt binnen een week een volledige terugbetaling - zonder verdere vragen.Hoe werkt de geld-terug-garantie?

Je hebt een proefperiode van 30 dagen om de trainingen uit te proberen. Als het niet aan je behoeften voldoet of als je niet tevreden bent, annuleer dan eenvoudig en ontvang binnen een week een volledige terugbetaling - zonder verdere vragen.Kan mijn kind ook individuele begeleiding ontvangen?

Hoewel we geen individuele coaching bieden, biedt ons zorgvuldig samengestelde programma gepersonaliseerde en efficiënte leerervaringen om je kind te helpen een sterke basis voor groei en ontwikkeling te leggen.Is deze training even relevant en succesvol voor kinderen met autisme en ADHD?


Onze Groeigerichte Training is inclusief en geschikt voor alle kinderen, ook voor diegenen met ADHD of autisme. Het legt de nadruk op zelfbewustzijn en emotionele regulatie, wat waardevolle ondersteuning biedt aan kinderen met ADHD of autisme. Door mindfulnessoefeningen en cognitieve training verbetert het de executieve functies, wat beide groepen ten goede komt. Het is belangrijk op te merken dat de mate waarin elk kind baat heeft bij onze training zal variëren op basis van hun unieke behoeften, toewijding en hoe de training is aangepast aan hun specifieke situatie. De trainingsprogramma's zijn veilig en ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar om zelfstandig te volgen. Echter, vooral in speciale gevallen zoals deze, is het raadzaam om de training met zorgvuldige overweging van de specifieke behoeften van het kind te benaderen en begeleiding te bieden als voogd of ouder.Ontgrendel het potentieel van je kind voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Transformeer frustratie in kracht.

100% tevredenheid gegarandeerd!

Probeer het 30 dagen zonder risico.